Verkooppunten Locator Vind een verkooppunt bij u in de buurt...
Schoonheidssalons Locator Vind een schoonheidssalon bij u in de buurt...

 Permanent ontharen zonder gelaser

haarentfernung Partner

Skinnovation BV is exclusief distributeur Van Shendoo. Shendoo Enzymgel biedt een veilige, effectieve en betaalbare methode voor het verminderen van ongewenst lichaamshaar. Het is een innovatie op het gebied van enzymatische ontharen, omdat het slechts uit een één component gel bestaat. Deze veilige en gebruiksvriendelijke manier van blijvend ontharen zorgt dat actief de haargroei stopt en tevens huidverzorgend werkt. Uniek is ook dat er naast een variant voor salongebruik ook een in-home variant beschikbaar is.

Shendoo ensymgel wordt direct na het ontharen (d.m.v. epileren of harsen) ingemasseerd. De verzorgende gel bevat het van nature ook in het lichaam voorkomende enzym trypsine, die de haarfollikels op een veilige manier afbreekt en zo de haargroei uiteindelijk volledig stopt. Het is werkzaambij zowel bij mannen als vrouwen, alle haartypen en alle haar,- en huidskleuren. In tegenstelling tot permanent ontharen door middel van IPL- of laserbehandelingen werkt Shendoo dus ook succesvol bij blond of grijs haar en kan het zelfs bij een getinte huid worden toegepast.

Shendoo is veilig en eenvoudig in gebruik en biedt opzienbarende resultaten. Voor een goede werking dienen eerst de haartjes met wortel en al verwijderd te worden. Ontharen kan op verschillende wijzen plaatsvinden: traditioneel harsen, sugarwaxing, elektrisch epileren of epileren met pincet of draad.

Meer weten over Shendoo? Bezoek de Shendoo website.

 

 

Shendoo Logo neu

 

 

Social Media

@SkinnovationNL

Facebook